Jul 17, 2017

#446

Things I've achieved:
- no high heels; wore boots instead
- no heavy makeup 
- no inai
- no princess crown; flower crown instead
- no meleret dress
- usable dulang hantaran i.e takyah susah nak bawak balik dulang dulang, tak mahal pun the bekas hantaran
- no potong cake
- Ha punya baju melayu and suit below 300 in total
- Ha bagi hantaran reused stuff lol bagus save duit dia
- no official salam & du'a after nikah (kelakar sebab entah, at least ada la doa from Ha; tapi takde cam ok je)
- great photos
- great photobooth 

But I'm not sure I want to post anything

Jul 12, 2017

#445

My BDO colleagues/friends are soooo kind. Dari mana diorang tahu aku kahwin pun, Idk. Maybe facebook and words of mouth la kot kan but still, diorang nak datang to congratulate me lagiii

Gosh I feel so evil

Tapi sebenarnya memang nak invite! but limited kan :( dah almost terlebih invitation pulak tuu.

Anyway, yang from BDO, Nabil je. Itu pun cam tak kira sangat sebab dia from UiTM gak. So from BDO cam takde :/

Rasa cam nak invite BDO peeps untuk yang Ganu punya. I know cam jahat je, sebab jauh kan. Tapi that’s not the point. Aku memang nak ajakk. Tu pun kalau Ha bagi.

FREAKS